Back in business!!

En månad sen jag skrev här sist, tänk vad tiden går! :) Det blev en bloggpaus under sommaren eftersom det inte har hänt så väldans mycket på hästfronten egentligen. Salma har haft sex veckors sommarlov i stort sett helt utan jobb och bara fått gå och skrota. Hon jobbade ganska intensivt hela våren så jag tyckte hon kunde få riktigt sommarlov i år och smälta allt. Hon är hemma sen en vecka tillbaka och vi har satt igång lite lugnt. Eller försökt starta lite lugnt i alla fall, men det sprakar till ibland :) Igår fick hon testa att löshoppa och göra av med lite överskottsenergi, det tyckte hon var superkul!
 

Buskul! :)
 

Ettan har haft en desto mer aktiv sommar. Först var hon med mig på 3-dagarskurs hos Ida Hellström i början av juli, sen var vi bara hemma en dag innan vi styrde kosan söderut för nya äventyr. Hon har faktiskt fortfarande inte kommit hem, så snart har jag varit utan köttbullen i en månad! Men om allt går som beräknat så kommer hon troligtvis hem helgen om knappt två veckor.
 

Det har blivit ganska många mil på vägarna i sommar för Ettan, men som vanligt har hon skött sig exemplariskt i alla nya situationer som uppstått och charmat alla :)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-