Mycket på gång!!

Nu händer det grejjer! Imorgon ska Ettan och jag åka på helgkurs fredag-söndag till Ida Hellström, jag är så taggad!! Hoppas inte Ettan är riktigt lika taggad för då blir det en tuff helg... Sen ska vi bara hem och landa på måndag för att på tisdag förhoppningsvis åka söderut sådär en trettio mil, återkommer om det äventyret senare!

Igår tog vi hem Salma från betet så hon fick sova inne i natt när det var skitväder, hon var pigg och följde gärna med hemåt. Idag fick hon gå ett kortare pass med K på banan, hon var pigg men höll sig på mattan. Vi skrattade åt henne när det "kokade över" ett par gånger och hon både visade lite hygglig piaff och galopp med väldigt höga knälyft :) Förhoppningsvis är det hennes tur att få åka på dressyrkurs nästa gång men nu var det inte läge eftersom hon är mitt i sommarlovet, vi ska slipa lite mer på både formen och orken först innan det blir flerdagarsträning.

Igår var jag, dottern och medryttare K på ett litet "hästäventyr" ett par mil utanför stan, kanske blir det en spännande fortsättning på den resan också, vi får se efter helgen ;) 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-