Det rullar på!

Ettan och jag fortsätter på vårt flow, hon går så himla bra nu lilla köttbullen!! Det kan nog delvis bero på att jag faktiskt har ridit riktigt bra också de senaste ridpassen, nu börjar jag äntligen hitta tillbaka till både ork och sits efter nästan ett år med en först trasig och sen otränad rygg (och vi ska inte bara skylla på ryggen här, hela kroppen har liksom varit lite dekadent, i och för sig just på grund av den trasiga ryggen...). Idag smög jag på mig sporrarna igen, sist jag testade dem för någon vecka sen blev det  som att sätta turbo på en jetmotor och totalt kaos, haha. Idag funkade det riktigt bra, och med både ridstövlar och sporrar kände jag mig riktigt uppsnofsad :) Mina nya ridstövlar är dessutom riktigt sköna, snörningen utmed hela skaftet gör att de sitter som gjutna! 
 

Som jag sa till medryttare K: Kan man inte vara bäst på tävling får man väl försöka vara coolast :)

Salma har fortfarande semester på sommarbetet, men hon blir mer och mer social och kanske börjar hon längta hem till en natt inne i spånet. På lördag har hon haft semester två veckor, då börjar det väl vara dags att börja jobba lite igen.

Salma och dottern har kram- och kli-mys över staketet :)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-