Guldponny!

Ettan och jag är inne i ett riktigt flow just nu! Hon är inte alls brydd över att vara ensam hemma utan hästkompisar, och med tanke på att den inhyrda gräsklipparen på betet (Salma) inte verkar vara så effektiv så blir nog Ettan kvar hemma ett par dagar till. Såret hon fick på framknäet i tisdags har läkt utan problem och nu har jag ridit dressyrpass på banan de två sista dagarna och jippi vad bra vi har varit båda två! :) Igår var det BARA skritt på schemat, öppna, sluta, skänkelvikning, ryggningar och bakdelsvändningar i massor och fokus på min sits. Idag bytte vi upp oss till kandaret och tränade mycket skolor i trav med fokus på GASA, blandat med enkla byten som gick riktigt bra trots att vi bara gjort det ett par gånger tidigare. Guldponny!! 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-