En tisdag i bilder

Idag hade jag inte så mycket att skriva, så här kommer istället en bildserie som beskriver min dag. Det började på jobbet, för er som inte känner mig personligen men som tittar in här ibland (om det nu finns någon) så är jag inte bara hästägare och dressyrnörd utan även forskare inom cancer vid Umeå Universitet. Idag har jag jobbat med virus, då är det full skyddsklädsel, noggrann märkning av alla grejor och fullt fokus som gäller!


På eftermiddagen var det dock annat på agendan, dags för besök av hovis. Stackars medryttare K fick i uppdrag att hämta Salma på betet eftersom jag var på jobbet. Inte helt oväntat var pållen inte så sugen på att lämna det gröna utan lekte katt och råtta en stund... Dagens betyg från K: Skithäst :)


Hem med Salma till slut, sen gick det så här när damerna varit ifrån varandra hela tre dygn:

Ett sårigt knä på lilla köttbullen, men det var inte så farligt. Sen nya sommartofflor, det behövdes! 


Lite olja på de torra sommartassarna, sen promenad i duggregn tillbaka till det gröna med skithästen. Ettan gnäggade inte ens när vi gick, hon tyckte nog att Salma kan stanna där borta istället för att komma hem och bråka med henne, stackarn!


Promenad hem, sen dags att ta hand om familjens minsta medlemmar, Chili och Lakrits. 

Till slut natta dottern (och ponny och marsvin), det var den tisdagen! 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-