Långhelg, yay!!

Fyra dagar ledigt på raken, det känns väldigt lyxigt! Torsdag var det fint väder (men storm) och då var jag ute hela dagen, igår regnade det nästan hela dagen så då var jag nästan inte ute alls... Idag har det varit mitt emellan och fotbollsmatch och hästaktivering på schemat. Började med Ettan och red intervaller på banan för att träna kondis. Ponnyskrutten var pigg och fjantig i början men efter en stund kunde vi rulla på enligt planen 0,5-1-2, dvs ett halvt varv skritt, ett varv trav och två varv galopp. Efter fyra omgångar i varje varv i duggregn skrittade vi av och gick in. Jag konstaterade att jag nog faktiskt var lika varm som hästen, ska man tolka det som att ponnyn är i bättre form än vad det ser ut, eller att jag har sämre benstyrka än jag hoppades på? Jag väljer att tro på det första alternativet :)

Salma fick först komma ut på en uppvärmningspromenad runt byn 20 minuter sen blev det tömkörning. Det flöt på bra, imorgon blir det nog ridning för hennes del. Jag avslutade dagens träningspass med att kratta fyrkantsspåret runt hela ridbanan, sen fick det vara nog med träning för idag! 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-