Mors Dag och filmtajm!

Dagen började med att jag fick frukost på sängen av sjuåriga dottern, så mysigt! Dagen avslutades med ridpass och filmning, dottern var jätteduktig och filmade när jag red Ettan. Det har blåst halv storm hela dagen så fyrbeningen var lite överladdad och ofokuserad, men inget katastrofpass. När jag ridit klart filmade jag medryttare K och Salma, så nu ligger det en hel hög nya filmklipp på min Youtube-kanal stuterivision!  

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-