En försmak av sommar!

Igår var det sommar även i Norrland och jag var utomhus precis hela dagen, 12 timmar med två korta pauser för frukost och lunch. Jag hann både vårstäda trädgården och snygga till staketen runt vinterhagarna. Ridbanan fick också en sista krattning efter fredagens sopning så nu är den jämn och fin. Min hyresgäst Bella red Salma ett pass med bomarbete, det gick bra och båda tyckte det var roligt! Det var över +20 så jag är osäker vem av dem som var svettigast :)

Min plan var att lufta Ettan igår men jag var helt slut i kroppen efter tolv timmars jobb i solen så hon fick "slippa", men idag fick hon komma ut på uteritt med medryttare K medan Salma fick vila. I morgon blir det nog dressyr!
 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-