Vi trampar på! :)

Igår var det tömkörning på schemat för Salma. Det är så roligt att jobba med henne nu när hon är i form och orkar med lite mer finlir. Vi provade att trampa lite igen och igår gjorde hon ett par korta serier med tramp som var riktigt fina och nästan på stället! Varför kan man aldrig lyckas hala fram en telefon och filma när de där extra roliga sakerna sker?? Ja just när man tömkör är det i och för sig inte helt lätt, man har ju liksom händerna fulla med 16 meter töm och långpisk... Jag får vara bättre förberedd och ta med en kameraman nästa gång istället :) Förutom trampserierna blev det mycket skänkelvikningar och öppna på långsidorna och det går finemang nu, nästan bättre än när jag sitter på faktiskt. Undrar varför?

Ettan och medryttare K tog ett dressyrpass medan jag tömkörde. Det blev ett "mellanmjölkspass" med lite lagom krav och båda verkade nöjda efteråt.  

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-