Vi har sopat banan!

Ibland kan det vara bra att tänka utanför lådan! 

Och när sambon och borsten gett gräsmattan en omgång fick de ta ridbanan också. Förutom att det hamnade lite mer grus än önskat i hörnen, när borsten lyfte lite i svängarna, så tror jag det blev riktigt bra! Jag har inte skaffat någon harv/sladd till ridbanan än och har spenderat en del tid där med att jämna till underlaget för hand de senaste veckorna, vilket inte är den roligaste sysslan. Men det kändes som att borstningen gjorde underlaget fastare så förhoppningsvis håller det bättre nu. Grusborstning är tricket! :)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-