Hästterapi - check!

Igår var equiterapeut Anna (www.equiella.se) här och kände igenom, masserade och stretchade Salma. Det gillades, Salma stod och försökte klia tillbaka på mig, framför allt när Anna masserade uppe på ryggen och manken. Jag avböjde dock vänligt men bestämt och försökte förklara för henne att människor inte är vana vid att man kliar varandra med tänderna. Utlåtandet blev i alla fall att hon inte hade en enda spänning i kroppen och var jämnt musklad. Anna konstaterade också att båda pållorna hade lagt på sig rejält med muskler sen hon såg dem sist i vintras. Förutom att Ettan har lite päronform runt magen så är de i riktigt fin form båda två nu, så det är bara att fortsätta på vårt vinnande koncept!
 

Så här såg Salmas mule ut igår också under massagen, fast med lite mindre skum :)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-