... och idag var det motvind...

Att ha häst och rida är en berg- och dalbana, det vet alla som provat. Idag hade både jag och medryttare K ett sämre ridpass när inte mycket stämde. Jag red Salma som inte alls var med på noterna, det var mycket strul och många bensinstopp och missförstånd. Hon har fortfarande riktigt dålig kondis och blev svettig trots att vi inte fick så väldigt mycket gjort med kvalitet idag, det är väl också en anledning till att det blir lite diskussioner oss emellan, att hon inte orkar gå så långa ridpass än (och inte jag heller). Ettan och K var inte heller överens idag, men det är bara att bryta ihop och komma igen!

En bild på mig och Salma från i söndags får illustrera dagens motvind :)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-