Luckiest girl in the world!

Igår hade jag och medryttare K rid- och fotodejt, det var kul! Eftersom det sällan är någon som bara sitter på ridbanan med kamera i handen och inte har en häst att ha koll på så blir det inte taget så många bilder när man rider, jag hade inte lyckats skrapa ihop en enda på mig och Salma faktiskt. Vädret var totalt schizofrent, med solsken och hagelskurar om vartannat hela dagen men vi  lyckades fota en hel del ändå. Salma och jag hade lite olika åsikter om formen på hästen till att börja med. Jag tyckte att fronten skulle upp och Salma tyckte jag var jättejobbig och ville hellre släpa näsborrarna i backen (kändes det som), men när vi kom överens (= jag vann) så gick det super! Galoppen var bäst, där hade jag kunnat sitta och le i timmar! :) Men när jag tvingat mig själv av hästen och landat i en trött hög på marken så bytte vi och jag fotade Ettan och K. Vilka ursnygga mörkbruna pållor jag har, jag måste vara världens lyckligaste!

De flesta fotona är fortfarande kvar hos kameramaster K, men här kommer en sneak peak på mig och Salma överst, och Ettan och K:

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-