HEJA Epona.tv!!!

För några dagar sen publicerade Epona.tv hemska bilder, tagna under en uppvisning hos Helgstrand Dressage i Danmark, där hästen Akeem Foldager rids och där man väldigt tydligt ser hur tungan på den stackars hästen är helt blå och den har tydliga märken efter sporrar på sidorna. LÄNK Dessa bilder är alltså tagna på en uppvisning hos en av Danmarks absolut bästa dressyrryttare, och detta är tydligen ett helt okej sätt att rida i deras ögon eftersom de utan bekymmer visar upp detta för publik. Det hade på något sätt känts bättre om dessa bilder hade varit tagna i smyg på någon träning, men tyvärr inte...

Satt och tittade på världscupfinalen i dressyr igår och kunde bara konstatera att det även där fanns flera hårt använda kandarstänger och oroliga munnar. Men som en stor solglimt fick man också se Helena Langehanenberg dansa in på andra plats med sin fantastiskt fina Damon Hill med en hängade stångtygel, föredömligt!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-