A million dollars :D

Idag var Ettan ta mej tusan värd sin vikt i guld! Jag tog hoppsadeln för planen var att bara rulla på i alla gångarter runt banan och inte rida så länge. Hon var lite fjantig och tittig som vanligt när överskotts-energin nästan pyser ut ur öronen på henne, men sen så otroligt fin! Galoppen som varit den gångart vi har fått jobba mest med är magisk just nu, hon orkar gå så samlat men ändå med tryck. Idag seglade vi runt i galoppslutor som om vi aldrig gjort något annat och vi testade lite piruettgalopp (på nybörjarnivå på stor båge), det var jobbigt! :) Veckans halleluja moment! När vi kom tillbaka in i stallet hade klockan sprungit iväg över en timme, ponnyn fick stretching, pyssel och middag, nöjd köttbulle!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-