Vårkänslor

Red Salma ett lugnt pass på banan idag, eller försökte i alla fall... Båda damerna har fått vårkänslor, och det blir ju inte mindre tydligt när man har en snygg ungtupp i stallet. Vi delade ridbanan med ungtuppen med ryttare och man kan lugnt säga att Salmas fokus på arbete inte var det bästa.
Fokus - nix
Bjudning - väldigt varierande, helt beroende på avstånd till den snygge killen
Bredbent - ofta, även i trav
Kisspauser - minst femtioelva
Det var dagens ridpass i korthet. Det blev inte så mycket vettigt gjort helt enkelt, Salma hade fullt upp med att kråma sig inför den snygge killen (som jag försökte förklara för henne inte är någon "riktig" kille) och fick bensinstopp så fort vi kom nära. Men så länge de inte är sura och t.ex. kickar när man rider under de här perioderna tycker jag inte det gör så mycket, vi fnissade mest åt henne :)  

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-