Vår igen, och nu är vi igång på riktigt!!

I början på veckan var det tio minus, i torsdags kväll kom det nästan en decimeter snö och idag har det varit strålande sol och tio plus. Precis som slutet av april brukar vara, fast i mars... men det gör absolut inget!! Dottern och jag åt lunch i solen utmed söderväggen på gäststugan, så härligt!!

Cool tjej i solen :) Det var varmare än vi trodde vid väggen så vinterkläderna åkte av allt eftersom. Efter lunchen blev det lunchdessert, megabullar! Det är visserligen en barnhand brevid bullen, men ändå... :)

Efter bullen tog jag ut Salma på ett tömkörningspass, så en del av den där bullen blev nog bort-promenerad i alla fall. Pållen jobbade på bra idag och jag klarade mig i långärmad tröja i solskenet. Hon går riktigt bra nu i både öppna och skänkelvikning, ryggning går som en dans och idag testade vi att trampa ett par steg. Hon är så stark nu att hon orkar sätta sig mer på bakdelen, så får vi bara till takten så kommer det inte vara några problem att lära madamen piaff tror jag :D

Ettan fick gå ett dressyrpass på banan med medryttare K, och med dagens arbete har Salma gått fem pass hittills den här veckan och Ettan fyra, och det är ju en dag i morgon också. Nu är vi igång!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-