Vad är det som går, och går, och går???

Måndag och tisdag kväll har det varit promenad på schemat. Tio minusgrader och barmark har inte direkt gjort att ridbanan är i bästa skick så just nu blir det mest arbete utanför staketet. Dessutom har vi fått en ny hyresgäst i stallet, en femårig kille med ganska mycket spring i benen som inte varit i gång på ett par veckor, så han har fått följa med på kvällspromenader för att få se sig om i byn och göra av med lite energi. De som mött tåget med tre hästar och promenerande människor har säkert undrat om vi inte vet att man kan sitta på ryggen på hästarna :) Men varken Ettan eller Salma tycker att ridtur med bara skritt är kul så därför har det blivit avsutten promenad, det är lugnast så. Men från fredag och framåt ska det bli plusgrader på dagarna igen så då kan vi gasa på lite mer!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-