Buskul!!

Morgonen började med snö, minusgrader och nordliga friska vindar, det var den våren... Fast sen slutade det blåsa och snöa och blev en jättefin dag med sol från klarblå himmel, precis som vårvintern ska vara. Igår red medryttare K Ettan medan jag tömkörde Salma på ridbanan medan den fortfarande var någorlunda mjuk, det var den inte idag så jag och Ettan tog en ridtur runt byn. Förra söndagen när vi red ut båda pållorna tillsammans var Ettan så galet taggad och gick passage med blandade småhopp hela passet, så jag hade inga stora förväntningar på dagens ridtur utan sällskap. Det blev några skutt när hon tyckte hon såg något läskigt men annars skötte hon sig över förväntan. Vi tog en galopp uppför en backe där jag släppte iväg henne mer än jag gjort på länge, sen gick vi ner och tog en busvända till, vi hade riktigt skojigt där i skogen! :) Salma fick vila idag, hon såg lite stel ut under början av tömkörningspasset igår. Kanske beror det på vaccinationssprutan i tisdags så hon fick ta det lugnt idag och bara skrota i hagen.

Nöjd Ettan efter ridturen

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-