Pigga ben :)

Dagens tummen upp: Salma verkar ha klarat vaccinationen mycket bättre den här gången, skönt!!! Hon brallade iväg ut i hagen med en riktigt akrobatisk bakutspark på pigga ben i morse, hade jag haft betygsspadarna med mig hade det nog blivit en tia :)

Dagens tumme ner: Surade ihop lite i eftermiddags när jag ringde till de enda som säljer stallpellets i stan och de fortfarande inte kunde säga när de ska ta hem en ny beställning. De har varit utan lager i över två veckor nu och mitt lager är också slut, så nu börjar det faktiskt bli lite krisläge. Solklar nolla på betygsspaden, grrrr....  

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-