Here we go again

Salma fortsatte trenden med tappskor idag och kom återigen in med en baksko på sniskan, så nu är det i alla fall inte fler kvar att tappa. Tyvärr hade vi inte samma tur med sidokappan idag utan den hade tryckt in i bärranden, suck... Så den stora frågan nu är hovböld eller inte hovböld? Är det det här som kallas spänning i vardagen?? Som tur är kommer hovis på fredag och till dess borde vi ha svaret på frågan och möjlighet att göra något åt det om det behövs. Dagens planerade tömkörningspass blev i alla fall inställt, efter en lång stund med trilskande skosöm, lite karvande med hovkniven och raspande det blev en stunds sällskapsspel med dottern istället. Längtar till helgen när vi kan komma igång med ridningen ordentligt igen. Nu är medryttare K tillbaka också så nu kör vi!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-