Kvällsinspiration!

Nu har tävlingssäsongen börjat på riktigt och i helgen har URF dressyrtävling. Det var många starter så den högsta klassen idag, FEI Prix S:t Georges, startar inte förrän 18.50.  Då ska hästarna vara inne och jag vara på plats på läktaren för lite inspiration!

Sen är det ju Göteborg Horse Show i helgen, mer inspiration och fina ekipage att titta på (i TV-soffan)! Medryttare K och jag har bestämt oss för att vinna lotterihästen i år :) K är på plats i Göteborg och vi ska satsa en hundring var, då har vi tio chanser att kamma hem ursnygga Pennsylvania, så håll tummarna!!   

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-