Tidsinställda skor??? :)

Som de vanedjur hästar är så försöker jag hålla på rutinerna i mina fyrbeningars liv, helt enkelt för att de ska ha ett bra, tryggt liv. Men bara för det trodde jag inte att de skulle "hjälpa till" att hålla på rutinerna och hoppa ur sina skor i går när det gått exakt åtta veckor sen hovslagaren hälsade på sist... Ettan hann bara sätta ner första framhoven i stallet vid insläppet när det lät "kloink" och när Salma kommit in genom dörren lät det "kloink" även om henne. Två halvt avtrampade skor på samma dag! Hade det varit tvärtom att det var Ettan som hade en lös baksko och Salma en framsko hade jag gissat att Salma råkat trampa Ettan eftersom hon ibland vallar runt Ettan när hon tycker det händer för lite, men nu har jag ingen aning om vad de pysslat med. Tyvärr är det en vecka kvar till hovis kommer och hälsar på, anledningen till att det blev så långt intervall är att han är på semester den rackarn! Vi hade att välja på 6,5 eller knappt 9 veckors intervall den här gången och vi tog gemensamt beslut att det inte skulle vara något problem för dem att gå lite längre än normala 8 veckor. Tji fick vi, damerna missade tydligen den överenskommelsen. Så nu blir det bara skrittjobb en vecka framöver, inga fler kraschlandningar tack! Men de verkar inte ha tagit skada av de sneda tofflorna i alla fall, jag som just betalat räkningen från förra veterinärbesöket...

Så här såg de ut båda två, med framåtvriden sko. Vad har de pysslat med? Tränat hästskokastning???

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-