Köttbullerace :)

Salma har vilat sig i form gångna veckan efter det tjocka bakbenet men nu verkar det okej igen, skönt! Hon fick komma igång försiktigt med en promenad runt byn i går, förutom att vi höll på att blåsa bort så var det en trevlig tur. Medan den stora mörkbruna har vilat har den lilla, aka köttbullen, fått jobba. Ridbanan är gräslig just nu, en dryg decimeter blötsnö med vatten och is under. I går fick köttbullen springa på egen hand i slasket, det var jobbigt men kul :) Precis som Salma har hon svårt att slappna av och bara skritta när hon är lös, så det blev mest trav och galopp och därmed ett kort, intensivt pass. I kväll tog vi ett ridpass istället, det blåste ordentligt så hon var lite tittig och spänd. Underlaget var ännu slirigare idag så jag vågade inte galoppera med risk att vi skulle "göra en Salma", dvs glida omkull i slasket. Det blev mest  skritt och trav i stora rörelser, inga snäva svängar! Lilla ponnyn frustade och verkade nöjd, hon går i väldigt stadig och trevlig form just nu så efter 25 minuters plumsande fick det vara nog för idag. Salma stod lugnt och väntade i hagen när jag hämtade in henne också, hon ropar efter Ettan någon gång då och då men det låter mer som ledsna pip än hysteriska skrik. Mer än så händer inte fast hon är ensam ute, det är skönt!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-