Damage control

Salma fick lite extra uppmärksamhet vid insläppet idag, kände igenom henne ordentligt efter kraschen igår. Hon verkar inte ha ont någonstans och det enda som inte var som vanligt var det lite tjocka högra bakbenet som också var huvudanledningen till att jag tog ut henne på ridbanan igår. Hon har lämnat hösilage i boxen ett par dagar i rad nu och jag misstänker att det beror på att hon helt enkelt är mätt. Senaste lasset hösilage var tydligen från ett annat parti och lite kraftigare, och eftersom hon har stått på "bli tjock-diet" hela hösten och vintern så kan det helt enkelt vara så att hon nu inte orkar äta allt jag försöker få i henne och reagerar på proteinöverskottet. Hoppas vi!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-