Crash and sliiiiide....

Jag håller på att få psykbryt på det här vädret!!! Varför är det konstant nollgradigt, underkylt regn och en framtittande gräsmatta i Norrland i februari, jag undrar bara varför??? Läste i lokaltidningen härom dagen att det inte har varit en enda soltimme i Umeå den här månaden, nä jag tyckte väl det... Snön ligger som ett tjockt lager sorbet med vatten under på ridbanan. Jag är ändå glad att jag inte har plogat den, då hade vi haft ett par centimeter issörja istället. Idag kunde jag tyvärr konstatera att det var halkigt ändå. Hade ute Salma för ett löslongeringspass som slutade med väldigt blöt häst. Hon travade glatt på men efter en hörnpassering halkade hennes inre bakben in under henne så hon la sig på sidan, gled ett par meter på snön mot staketet och lyckades fastna med ena bakbenet i elbandet. Hon var snabbt uppe och elbandet lossnade lätt så det gick bra, men hon blev väldigt blöt och upprörd. Inga synliga skador och hon var inte halt eller öm någonstans efteråt, men får kolla henne lite extra noga i morgon bitti. Suck...

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-