Cirkus! :)

Vad gör man om man är ensam hemma en tisdagkväll med en sjuåring och två hästar som behöver röra på sig? Jo man klär av fyrbeningarna täcken, på med lite benskydd och sätter en longerpisk i handen på barnet, sen ut på ridbanan och leka cirkus! Det var inte så organiserat, hästarna sprang mest åt olika håll men alla verkade tycka det var ganska roligt! :) Djup blötsnö gjorde att de som rörde på sig ganska fort var nöjda med motion så det blev ett kort, intensivt pass. Den lilla köttbullen (Ettan) stod och smygvilade i hörnen så fort hon kom åt :) Tack vare att båda pållorna är vana vid att jobba lösa så klarade vi oss från både hästkrockar och översprungna barn. I morgon blir det ridtur med sällskap igen, alltid kul!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-