Det rullar på...

Det har varit lite tyst här en vecka eller så, ingen särskild anledning men det händer inte så mycket just nu. Alla är friska och vi jobbar på, även om det har varit lite mindre än vanligt den här veckan pga att sambon är bortrest och jag därmed varit ensam hemma med dottern.

Idag fick jag ridsällskap, det var kul! En ny medhjälpare som ska hjälpa mig lite framöver, framför allt nu under februari innan medryttare K kommer tillbaka. Sen får vi se vad som händer, kanske "behåller" vi även nya medryttare K. Det beror på hur allas planer ser ut framåt våren, vi får se!

Dagens pass blev i alla fall riktigt jobbigt för hästarna! Det har snöat blötsnö ett dygn, och ridbanan är inte skottad än i vinter så det var ordentligt snödjup. Det gick ganska bra utmed spåret men så fort man vände in mot mitten i djupsnön så tog bensinen slut lite hos fyrbeningarna. Ridningen gick i alla fall riktigt bra och båda skötte sig bra trots ny testpilot och riktigt skitväder med blåst och snöblandat regn. De var så trötta så de stod och småsov en stund när vi kommit tillbaka in i stallet trots att det var matdags, t.o.m. Ettan! Medan pållorna åt middag tog jag hand om genomblöta sadlar, träns, täcken och benskydd. Sen blev det en varm + en kall (= bastu och maltläsk) och nedvarvning även för mig :) Imorgon kan jag tänka mig att flera kommer att vara ganska möra i kroppen så då kanske vi bara tar en promenad, vi får se!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-