Skamvrån!

Mina båda fyrbeningar har av någon anledning fått för sig att de inte vill gå in på kvällarna längre. Oftast nu för tiden när jag går ut till hagen och börjar ropa och vissla är det dödstyst och man måste gå och hämta skrällena i skogen. Det är väl iofs skönt att de gillar att vara ute, men anledningen till att jag tycker de ska gå in åtminstone halv sju-sju på kvällen är att det blir så långt mellan mattiderna annars. Men de verkar inte hålla med, idag när jag gick för att hämta dem vände Salma och gick åt andra hållet, skithäst! Då blev jag sur, slängde grimskaftet runt halsen på Ettan och lämnade helt sonika Salma ensam kvar ute, i skamvrån. Jag tänkte att det kan vara bra för henne att få testa att vara ensam en stund så jag tog ut Ettan en kortis på ridbanan medan Salma fick stå kvar i hagen. Ett litet gnägg hörde jag när vi försvann in genom stalldörren, annars var det oväntat lugnt. När Ettan fått springa av sig en stund gick jag ut och hämtade Salma och då stod hon helt lugn i hagen, ensam i mörkret. Duktig hästskrutt! Till helgen hoppas jag på bra väder så vi kan komma ut och motionera ordentligt nu när alla är pigga och friska igen!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-