2031 kronor och en ledsen häst...

Ja, så slutade förra veckans hästvaccination, superkul... Salma fick en reaktion på vaccinationen, fick feber (39,7 som mest) och var hängig och väldigt muskelstel i hela kroppen i nästan tre dygn, stackarn! Extra besök av veterinär och tre dagars behandling med smärtstillande/antiinflammatoriskt spädde på den annars överkomliga räkningen för vaccinationen ordentligt. Hon har fått vaccin av samma fabrikat flera gånger tidigare, så kanske var det kombon med stelkrampsvaccinet hon reagerade på. Hursomhelst så längtar vi INTE till nästa vaccination redan om fem veckor! Då ska hon i alla fall bara få influensavaccin så förhoppningsvis går det bättre, men det återstår att se...

Ettan fick stå inne som sällskap så Salma skulle vara lugn, ni kan ju tänka er hur hon var efter 2,5 dag inne, en hel stack med myror i kroppen! Jag var dessutom också hängig till och från under förra veckan och orkade inte rida, men som tur var så var ex-medryttare K på besök i stan och tog ut Ettan på dressyrtrim torsdag och lördag. I måndags var både Salma och jag tillräckligt pigga för att hänga med dem ut på ridbanan, det blev ett lugnt pass med longering för pållen medan jag stod och småhängde i mitten.

På tal om medryttare K så kommer hon snart att bli ex-ex-medryttare, för i mars flyttar hon tillbaka till Umeå och fortsätter som jockey i stallet, JIPPIII! :D

Hängig febrig pålle :(

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-