Dagens "happening"= spruta

Idag fick Salma vaccinationsspruta, och med det har hon även träffat veterinären sen hon kom hit. Hon var lite skeptisk faktiskt, men skötte sig. Tyvärr slarvades det med sprutorna förra året (innan hon flyttade till mig) så vi måste börja om med grundvaccination, så om ett par veckor får hon träna igen. Då är det också Ettans tur för den årliga sprutan, det brukar vara väldigt odramatiskt.

I övrigt har det hänt väldigt lite på hästfronten den här veckan, jag har så sjukt mycket att göra på jobbet så hela kvällarna och halva nätterna har gått åt till jobb, förutom ordinarie arbetstid på dagarna då... Men efter imorgon lugnar det ner sig så jag äntligen får tid att komma igång med ridningen igen, även om Salma ska få ta det lugnt ett par dagar. Nu ska temperaturen också stiga lite så man slipper frysa ihjäl, ridbanan har en decimeter snö och belysning så det är bara att köra! Dessutom är medryttare K på tillfälligt besök i stan så jag hoppas på sällskap i veckan, det är alltid trevligt!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-