Äntligen fotoväder!

Det känns som att det har varit mörkt och ruskigt ända sen Salma kom i augusti och de där dagarna med riktigt fint fotoväder har varit väldigt få. Men idag strålade solen så jag passade på att ta lite bilder när vi var ute på ridbanan. Tyvärr var systemkameran på jobbet så jag fick nöja mig med dotterns lilla kamera hon fick i julklapp, så av bilderna på Salma i rörelse blev de flesta helt suddiga. Det är fortfarande väldigt kallt ute, när jag kom in visade termometern på -19, jag tyckte väl att det kändes kallt om näsan!! Även Ettan fick komma ut en sväng på banan, tanken var ett lugn pass med mest skritt eftersom hon har vilat någon vecka (igen) men vi var inte överens där så hon busade mest runt :) Bakhoven var i alla fall fortfarande kall när vi kom tillbaka in så vi hoppas att det fortsätter så nu så den lilla korven får komma igång och röra på sig! :) Tyvärr hann det bli lite för mörkt för att fota Ettan, men här kommer några bilder på Salma. Jag lyckades också filma två korta sekvenser, de finns här.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-