"Snökanon" och klass1-varning, jippiiii!!

ÄNTLIGEN vinter!! Igår blev det plötsligt kallt, vinden vred över till nordlig och det kom lite snö. I morse var det knappt en decimeter men sen har det vräkt ner hela dagen, så mysigt!! Det blåser dock en iskall nordanvind och snön kommer nästan horisontellt, så jag väntar någon dag med att klä av och rasta mina nakenråttor till pållar, de är nog inte så sugna på motion i tretton minusgrader och halv snöstorm... Fast de gillar också snön, det har varit ovanligt busigt i hagen idag :)

Enda kruxet var att jag glömde min uppsittningspall på ridbanan och nu har den frusit fast. Tips om hur man får loss en plastpall från frusen grusbana utan att den går i tusen vassa bitar mottages tacksamt! :(

Inte så kul väder att stå ute hela dagen i kanske, fast de fyrbenta har plumsat runt och busat ändå :)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-