Spaghettiben...

Men vad är detta??

Ja, orsaken till dagens spaghettiben. Jag har gett mig själv ett nyårslöfte, eller snarare nyårsHOT, om att nu SKA det banne mig bli mer träning förutom ridningen. Anledningen är helt enkelt att jag troligtvis är mer otränad än jag någonsin varit i mitt liv eftersom min trasiga rygg gjort att jag knappt har kunnat träna alls det senaste halvåret, och det är inte bra när man är i min ålder (lite drygt 20...) En andra anledning är att bikinisäsongen börjar ovanligt tidigt i år, i slutet av april. Så med en massa bra argument köpte jag en motionscykel i fredags, igår monterade sambon ihop den och idag var det invigning! Och för att få rätt känsla åkte mountainbikeskorna på, vi har avverkat många mil tillsammans men det var ett par år sen sist. Med hjälp av lite bra träningsmusik blev det 14 km, 210 kkalorier, och en hel del svett avverkat på 40 minuter inkl. nedtrappning. Det var längesen jag var så svettig och trött i kroppen, så otroligt skönt!! Och dessutom gick det bättre än förväntat så nu är jag taggad!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-