Mat, mat, mat och pedikyr

Ja det var en kort sammanfattning av dagen. Vi ska ha gäster i morgon så idag har vi lagat mat större delen av dagen; Förrättssoppa, jordärtskocksgratäng, knäckflarn och rödvinssås i en härlig blandning. Så idag blev det inte mer hästaktiviteter än att damerna fick pedikyr av bästa Johan. Båda pållorna skötte sig exemplariskt och fick beröm och godis av hovis. Salma passade på att stretcha hela kroppen för att kunna snusa på hovis när han jobbade på bakhovarna så vi konstaterade att hon har definitivt inga spänningar i kroppen och hon fick ett nytt smeknamn av Johan, "gummihästen" :)

Alltid lika prydligt!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-