Idag är de dyra!! :)

Idag blev det en dressyrpass på banan tillsammans med K igen, fast vi bytte kamel så jag red Salma och K luftade Ettan (efter att ha längt stiglädren sex hål som vanligt när jag ridit). Det blåste lite i elbanden runt banan så Salma var lite på tårna och ofokuserad bitvis, men det blev ändå vårt bästa pass hittills. Några korta diskussioner om form och färdväg blev det, men för det mesta gick hon riktigt bra! Ettan såg också riktigt fin ut idag, hon har verkligen vilat sig i form i höst och K var också nöjd med passet. Salma var svettig under sadeln när vi kom in, trots att vi i stort sett skrittat hela passet med några få varv trav på slutet. Hästen var svettig men inte jag, precis som det ska vara. Frågan är vem som kommer ha mest träningsvärk i morgon, där kan jag nog få det värre :) Men framför allt verkar min rygg äntligen hålla för ridning, SÅ SKÖNT!  Och idag var de värda sin vikt i guld båda pållarna, så nu är jag riktigt peppad!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-