Kuling = tillfällig paus

Idag har det blåst så jag trodde elbanden skulle lossna, och därmed blev det vilodag från ridningen. På förmiddagen satt vi och spånade kring mat till nyår och nu tror jag vi har en plan, återkommer kanske med resultatet. På eftermiddagen gick jag och dottern på bio och såg Walking with dinosaurs i 3D. Tänk att det som skrämde mest i en film full med dinosaurier var en liten mus som hoppade fram på bioduken, haha! Medan jag var på bio var sambon och hämtade hösilage, bra arbetsfördelning tycker jag! :)                I morgon ska det lugna sig på väderfronten så då satsar vi på hästaktiviteter igen!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-