Lyckopiller!!

Idag var ex-medryttare K på besök och följde med på ett ridpass, och det var så himla trevligt med sällskap! Jag har ju inte haft någon medhjälpare på hela hösten (och inte kunnat rida så mycket heller...) så dagens ridtur var faktiskt första gången mina två damer var utanför gården tillsammans. Vi lyckades naturligtvis tajma dagens regnskur, men som alla vet finns det inget dåligt väder, bara dåliga kläder :)

Ettan var nog lite mör efter gårdagens race på ridbanan för hon var oväntat stillsam. Jag hade räknat med att hon skulle vara som ett popcorn eftersom hon varit ute på vägen väldigt lite i höst men hon traskade på och fick bara ett infall av hjärnsläpp när det plötsligt låg en liten hög med brädor några meter från vägen. Salma var istället oväntat feg, bitvis tveksam när hon gick först och blev sympatirädd när Ettan skuttade för brädorna. Men även hon har varit ute ganska lite på vägen senaste tiden och då alltid med mig som sällskap brevid så det var okej ändå. Vi avslutade med ett kort pass på ridbanan, Ettan kändes väldigt positiv och mjuk som smör, halleluja! Salma tycker det är lite jobbigt fortfarande med dressyr och stretar emot en del, men stundtals glimtar dressyrstjärnan till :) Det här ridpasset var ett riktigt lyckopiller!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-