Ska vi hoppa över vintern i år??

Ja, det verkar så. Kvällen innan julafton kom det faktiskt lite snö så det var vitt på morgonen och så mysigt! Men sen blev det plusgrader och spöregn, snön blev skridskois och våra julgäster hade problem att ta sig ut till bilen pga halkan när de skulle åka vidare. Så det blev en halvgrön jul i år, och det verkar som att det ska fortsätta runt nollstrecket på termometern en bra bit in i januari. Jag vill gärna ha snö men det här är okej bara det inte spöregnar, för så länge ridbanan är upptinad så kan vi jobba på även utan snö. Det blir ganska mycket skitigare dock, alla benskydd och boots ser ut som ett världskrig när man kommer in och det hänger ständigt grejor på tork i sadelkammaren, men det får man ta. Men jag undviker benlindor just nu, där går gränsen :)

Idag har vi varit på stan och shoppat lite kläder och annat på rean. Jag hittade helt otippat en klänning på rea som jag ska ha på nyår, vilken lycka!! Mörkblå satinliknande tyg med små vita prickar, den som är nyfiken kan kika här.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-