Ettans dag

Igår var det Ettans dag, då blev det helrenovering! Klippning, ansning av manen, nagellack och nya broddar sen var det ponny version 2.0 :) Under pälsen hade hon visst gömt några extrakilon runt magen som tittade fram när pälsen försvann. För någon månad sen när vi var i sadelprovartagen tyckte jag hon var lite väl smal och det är bara att konstatera att den extra maten gjort sitt jobb. Dessutom har hon tagit det väldigt lugnt nästan hela hösten pga pinne i hoven, dåligt underlag mm så det är inte så konstigt att hon lagt på sig några kilon. Men det är inte någon fara, nu ska hon få komma igång och röra på sig och eftersom hon är ganska frusen av sig så kan hon behöva några extrakilon när (om??) det blir vinter på riktigt.

Halvvägs :)

Och färdig:

Igår kväll kom det lite snö och det blev ljusare igen, så härligt! Idag var det plusgrader och på förmiddagen regnade det men det är fortfarande lite snö kvar och Salma fick komma ut och röra på sig en sväng på ridbanan. Jag var rädd att det skulle bli högklackat på pållen men det gick bra, snön var mer som sorbet så den fastnade inte så mycket. Det blev bara lite slirigt när hon busade i galoppen :)
Efter stallet blev det kvällsmys med dottern och nya juliga ljuslyktor:

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-