Global uppvärmning - check!

Ifall någon har missat det så är det snart mitten av december och tredje advent, inte oktober. Igår var det sex plusgrader och alldeles ljumma vindar när jag släppte ut hästarna så det var bara att plocka fram ofodrat regntäcke till Ettan, som fortfarande har sin vinterpäls i oklippt skick, så hon inte skulle svettas ihjäl stackarn. Idag är det spöregn och klass 2 varning, stormen Hildes brorsa Ivar är tydligen på ingående i natt. Jag håller alla tummar för att det inte ska vara motorsågsbehov med nedfallna träd i mörkret i morgon bitti när hästarna ska ut... Hallå, snö och vinter NU tack!!

Med Ettan januari 2011: -12, sol och puder på ridbanan!
Och nä, jag rider aldrig i något tjockare än ridyxor... :)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-