Härlig helg!!

I helgen hade vi finbesök av mina föräldrar och syster, en fartfylld helg med mycket aktiviteter! Biobesök, halv snöstorm, shopping och lunch på stan, pepparkaksbak, julmarknad, en halv natts pusslande och naturligtvis en hel del tid i stallet, så härligt! Äntligen kom det lite snö tidigare i veckan så lillasyster har haft ute och testat Salma två ridpass på banan, tack vare snön kunde de både rasta av pållen med lite galopp och trava bommar. Vi är överens om att det är en del jobb kvar med damen men med ytterligare ett halvårs "lära-känna-tid" och styrketräning kommer Salma bli en dressyrstjärna :) Min ursprungliga plan var att vi skulle ta oss ut och testa dressyrstaket redan i början på nästa år, men med tanke på att min rygg har tagit sån tid på sig att bli bättre och det därmed har blivit väldigt lite ridning i höst så får vi nog skjuta på tävlingspremiären ett tag. Men jag känner ingen stress över att komma ut och tävla, även om vi ska göra det på sikt. Har jag "klarat" att hålla mig borta från tävling och bara trimma hemma sen förra årtusendet (!) så ska jag väl klara mig något halvår till :) Hellre rida LättB på 70% i maj än 50% i februari, eller hur? Fast taggad är jag faktiskt!

Hur stor är hon egentligen??? Jag vill tro att hon är under 1,65 men jag börjar tvivla. Min 17" hoppsadel ser ju ut som en liten ponnysadel på mammuten. Jag har fortfarande inte vant mig vid att ha en normalstor häst efter tre år med Ettan som nästan är ponny... Man kan snabbt konstatera att i det här stallet är vi totalt omedvetna om det här med färgmatchning... Brun sadel, svart träns, ljusblått täcke och illgrönt schabrak, fint som snus! Men hästen är snygg i alla fall :)

I går roade jag mig med det här:
60 säckar stallpellets x14 kg som ska lastas av från ett släp, bäras ett par meter och staplas igen.           Så himla kul. Not.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-