Tack och hej Hilde...

Ojojoj vad det blåste i natt när stormen Hilde drog förbi! Tiotusentals utan ström i länet, så även vi ända fram till halv två på eftermiddagen idag. Vi fick börja morgonen med att röja träd som fallit över staketet, men tråden höll! Sen blev det korvgrillning till lunch, lite kallt och blåsigt men mysigt!

Efter lunchen tog jag och Salma en promenad i det blåsiga men soliga vädret. Hon fick komma ut och sträcka på sig på en skrittur efter tokrace på ridbanan igår. Ettan vilar just nu, hon kom in med ett svullet framben i tisdags kväll, troligtvis pga en smäll eller att hon trampat snett i hagen. Svullnaden är borta och hon har inte varit halt på flera dagar, men hon får vila någon vecka till för säkerhets skull.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-