Keep it short!

 Jo, jag har faktiskt varit här och skrivit flera gånger sen sista inlägget, men pga att min nya dator verkar ha lite problem med nätet hemma så har de inläggen försvunnit ut i etern. Riktigt irriterande när man har skrivit en halv roman och så tappar datorn plötsligt kontakten med nätet och poff så är allt borta, gaaah! Så nu får det bli kortare inlägg helt enkelt. 

Idag har vi haft besök i stallet och Salma fick komma ut på ett ridpass på banan. Första gången hon rör sig fortare än snigelskritt med ryttare sen hon kom hit, och det gick finemang!

Vi har haft tur med vädret i veckan så Ettan har kunnat vara ute på dagarna, skönt för alla! Strålen läker bra men det är hål och sprickor i den som jag inte vet hur jag ska hantera. Hon är superpigg och skulle absolut kunna ridas, men hur ska man förhindra att det kommer in grus i hålet i hoven?? Tänk vad enkelt om problemet inte hade suttit på undersidan av hoven, eller om det hade varit snö och inte lera...

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-