Brrrr!

Vad hände? Från dagar motsvarande halvdålig sommar till dagstemperaturer den här veckan som knappt orkat upp på +5?! Jag tror inte vi har haft så kallt hittills att det ens har definierats som höst, men sen kom "rysskylan". Lite chockartat, men jag måste säga att jag ändå föredrar kallt och torrt än Skåneväder med blåsigt och regn. De lär nog inte ha trott sina ögon i morse tio mil norrut när det plötsligt låg flera centimeter snö på marken!! 

Ettans hov har ännu inte behövt någon veterinärvård, jag pysslar med gips och bandage varje dag och det verkar räcka, peppar peppar! Hon är pigg och helt oförstående över varför hon ska stå inne, men väldigt lycklig de stunder som vädret tillåter att hon får vara ute. Jag däremot behöver träffa ryggdoktorn för min ryggkota utvecklas tyvärr inte alls åt rätt håll. Jag och Salma jobbar på men det blir mest med mig på marken pga ryggen, men då får hon i alla fall bygga muskler i fred. Nu när Salma har skogshagen för sig själv får hon även äta i fred, och jag har passat på att mata i henne lite extra hösilage nu när det lilla matvraket går i en egen hage när hon är ute.

Nä, dags att nattamata de fyrbenta! 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-