Soool!

Framåt förmiddagen tittade solen fram efter fyra dagar med skitväder, JIPPIII! Klädde på Ettan tofflan och sen fick hon vara ute ett par timmar och gnaga gräs på grusgången ut till hagarna. Det var uppskattat, hon galopperade ut genom stalldörren, haha! Dessutom slapp hon stå inne medan sambon krälade omkring på taket och skruvade upp den sista biten av nya snörasskydden ovanför stalldörren. Salma fick komma ut på ett arbetspass efter att vi även idag haft en diskussion om det här med att spola av tassarna innan man kliver in genom stalldörren. Först gick vi en kort promenad och sen blev det ett pass med löslongering på banan. Min älskade ridbana, trots allt regn var det inte en vattenpöl på den, så himla skönt!! Salma, som vilat sig i form hela veckan, gjorde ett par extra glädjeskutt i galoppen men annars skötte hon sig och jobbade på bra som vanligt. Hon börjar få lite mer muskler på överlinjen nu och är så fin, fast kondisen är fortfarande katastrof och hon flåsar efter bara ett varv i galopp. Men vi har ju hela vintern på oss att träna innan vi ska ut och tävla till våren :)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-