Ännu en helg till ända...

Den här helgen har vi fått ganska mycket gjort, och så här på söndag kväll är man ganska nöjd med att landa i soffan en stund. Avslutade helgens hästaktiviteter med en promenad med Salma, som idag var ganska loj och inte alls i samma powerwalk-läge som hon varit tidigare. Som den misstänksamma hästägare man är så började jag genast fundera på om något var fel, men jag hittade inget fel på henne varken före eller efter promenaden. Hon är väldigt cool och otittig ute, det enda som hon hittills tyckt är lite läskigt är de där ljusgråa stenarna som ligger ute i en hage och som ibland plötsligt börjar RÖRA på sig! Då måste hon alltid stanna för att ta sig en titt, hon kanske aldrig har sett får förut :)  

Förutom promenad har det varit hagstädning på schemat idag igen, vi har passat på att mocka ur hagarna nu innan höstrusket verkar komma till veckan. Som vanligt hade jag sällskap av Ettan och Salma kom förbi och kollade vad jag pysslade med ett par gånger hon också. Jag sågade ner lite sly till dem som eftermiddagsfika och det var uppskattat! De har blivit riktigt bra kompisar, Salma är den som bestämmer och det är bra så hon får äta i fred, precis som jag hoppades på. Medan jag städade och inte hade tid att klia på dem passade de på att klia lite på varandra:

Sambon har spenderat nästan hela dagen med att laga ladugårdstaket och de trasiga takrasskydden som gick sönder på nyårsdagen (härlig start på det nya året...). Nu har vi säkrat både taket och oss med dubbla rader rasskydd som förhoppningsvis ska sitta kvar!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-