Status quo, tyvärr....

På ryggläkningsfronten intet nytt på flera veckor, suck... Idag när jag stod och mockade tänkte jag faktiskt, för första gången: "tänk om det inte blir bättre än så här - någonsin?!". Vad ska jag göra då?? Ortopeden sa att det troligtvis skulle ta 6-8 veckor för kotan att läka, nu har det snart gått fyra månader.... Visst har det blivit otroligt mycket bättre än vad det var från början, men jag kan ju inte påstå att jag är direkt sugen på varken styrketräning, breakdance, sumobrottning eller en joggingtur (det sistnämnda lockar ju iofs ungefär en gång varje decennium...). Förra veckan insåg jag att jag har knaprat i mig över 200 Alvedon, ett ansenligt gäng morfinpiller och okänt antal Ipren på den här tiden. Sambon konstaterade 1) det är ett under att min mage har klarat sig och 2) att han inte var så sugen på att veta hur min lever ser ut i nuläget. Men vad jag känner till så har alla dessa piller bara haft önskad effekt, som tur är!

Som grädde på moset kommer andrepilot K att fortsätta jobba på annan ort och jag måste därmed försöka hitta ny medhjälpare om det ska bli någon snurr på hästmotionerandet den närmsta tiden. Positivt är i alla fall att jag har släppt ihop de två fyrbeningarna och det gick jättebra. Salma brunstade de första dagarna och var väldigt närgången mot Ettan, och Ettan som är en dam med integritet tyckte det var jättejobbigt att ha en efterhängsen stor mörkbrun sak i hasorna vart hon än gick, suck... :) Nu när Salma har lugnat ner sig går de och strosar runt i skogen, och igår stod de och kliade på varandra en lång stund. Ettan hade det lite tufft med att nå upp på halsen på Salma :)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-