Dagens toppar och dalar

Idag har vi hunnit med mycket på hästfronten! Det började vid utsläppet i morse med en riktigt obehaglig händelse. När jag gick och öppnade bakre ytterdörren så hörde jag en riktig smäll bakom mig inne i stallet, det var Salma som hade slagit i huvudet någonstans i boxen. Hon fick ett långt märke rakt över pannan, som tur är var det bara päls som skavdes av men det gjorde nog riktigt ont för hon gick runt i boxen ett par varv med huvudet lågt och ögonen rullade på henne. Riktigt läskigt!! Sen ruskade hon på sig ett par gånger och verkade okej så vi gick ut och då var hon som vanligt igen.

Idag har hovslagaren varit på besök så nu är båda pållorna fina om fossingarna igen. Salma hade behövt skos för flera veckor sen, men jag lyckades inte få någon "akuttid" hos hovis och tyckte dessutom att hon skulle få landa lite innan fler nya aktiviteter så hon fick snällt vänta in min bokade dejt idag. Hon skötte sig i alla fall exemplariskt och fick både beröm och godis av Johan, då har man skött sig! :)

Sen kom det en rolig grej med posten idag:

Nu har Salma officiellt flyttat in! :)

Avslutade dagens hästaktiviteter med ett ridpass på banan med Ettan. Hon var nästan lika energisk som i måndags. Dessutom blåste det ganska friskt så då var ju i stort sett allt lite läskigt, suck... Det blev mycket halter och ryggningar idag, för det funkade inte alls förra passet jag red henne. Känslan när vi gick in var okej, inte mer pga att hon idag såg spöken överallt och var ganska okoncentrerad. Nya tag nästa pass!

Avslutar med ett foto från i morse på en Salma som verkligen har lagt på sig lite hull sen hon kom hit, hon börjar bli riktigt fin! 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-