Fysiskt bakslag

Idag var planen att jag skulle rida Salma igen, men så blev det inte. Har den här veckan haft lite av ett bakslag med min trasiga ryggkota, och idag var det helt enkelt inte läge att kravla sig upp på någon häst. Det kan ju delvis ha att göra med att vi hämtade hösilage igår och därmed rullade runt storbalar för hand inne i logen.... nåja, jag hade ute båda damerna på banan igår kväll för varsitt pass med löslongering. Det är bara att ta nya tag till helgen efter två dagars vila!

Idag har jag köpt ny ridhjälm!! Hööks öppnade sin butik i Umeå idag och det var totalt kaos. Självklart fungerade inte kortläsarna så väldigt många, däribland jag, fick snällt lämna sina varor i butiken till imorgon. Det blev en Lamicell Ventex, en blå faktiskt! Jag vet inte om jag hade min blå tävlingskavaj i bakhuvudet, men jag tyckte att det var roligare med en blå än en svart, brun var jag inte alls sugen på.
Förutom hjälm blev det två fynd, ett par ridhandskar i softshell (även de blåa) och ett randigt fleecetäcke till Salma i mörkblått/vitt/ceriserosa. Jag hoppas det inte är för stort, hon ligger lite mellan 135 och 145 i täckesstorlek men för 99:- var det värt att chansa :)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-